Vi fortbildar Sveriges viktigaste yrkesgrupp

Lärarinstitutet erbjuder praktiknära digitala konferenser samt kunskapshöjande distanskurser i samarbete med Sveriges främsta kursledare och ämnesexperter inom skola.

Framtidens lärande på dina villkor

Vi på Lärarinstitutet har över 10 års erfarenhet av att anordna fortbildning. Med hjälp av digitala lösningar och kompetens inom läraryrket erbjuder vi praktiska och klassrumsnära digitala konferenser och distanskurser i samarbete med Sveriges främsta ämnesexperter och kursledare inom skolvärlden.

Vår vision

Vår vision är att varenda lärare och pedagog ska få verktygen som behövs för att stärka sin yrkesroll, öka kompetensen samt ta del av senaste undervisningsmetoderna. Vår värdegrund är att varje elev skall ha bästa förutsättningarna för att nå kunskapsmålen.

 

Nöjd-kund-garanti

Vi vill att du skall känna dig trygg med våra utbildningar. Därför vi har tagit fram en Nöjd-kund-garanti. Garantin innebär att om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd med distanskursen kan du inom 14 dagar från beställningen häva ditt köp. Mejla oss på kundtjanst@lararinstitutet.se om du vill ha mer information om garantin.