Lediga jobb

Vill du hjälpa oss att växa och skapa fortbildning för Sveriges viktigaste yrkeskår?

PROJEKTLEDARE KONFERENS & KURSER

Lärarinstitutet söker nu en produktutvecklande projektledare inom konferens och kurser.

Har du en pedagogisk eller lärarbakgrund? Är du driven, kommunikativ och är duktig på att skriva ihop intresseväckande och engagerande text? Då vill vi jobba med dig!

Du har en pedagogisk utbildning. Du har även en bra skrivförmåga och kan snabbt skapa innehåll och text. Det är väldigt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att projektleda och producera konferens/utbildning/kurs från idé till genomförande.

Arbetsuppgifter:
• Intervjua målgrupper och utforma behovsanalyser
• Arbeta med omvärldsbevakning och research gällande potentiella ämnen för konferens/kursinnehåll
• Tillsammans med verksamhetschef generera nya ämnen för konferenser och kurser
• Bjuda in aktuella talare och föreläsare till konferenser och kurser
• Skriva innehåll med högt kommersiellt fokus (gäller alltifrån agenda och programbeskrivning till marknadsföringsmaterial)
• Ansvara för lönsamhet och budget i projektet

Kvalifikationer:
• Eftergymnasial pedagogisk utbildning
• Mycket goda skriftliga och kommunikativa kunskaper i svenska

OBS! Din personlighet och attityd är lika viktig för oss som dina kvalifikationer och tidigare erfarenheter.

Du arbetar självständigt och driver projekt från idé till genomförande. Genom att du ständigt bevakar skolan och intervjuar målgruppen skapar du kurser och konferenser med hög kvalitét anpassade till målgruppen. Rollen är väldigt kommunikativ med ett kommersiellt fokus och du ansvarar för kontakt med föreläsare och lärarkåren.

Vilka är vi?
Vi på Lärarinstitutet erbjuder kunskapshöjande kurser och konferenser på distans i samarbete med Sveriges främsta kursledare och ämnesexperter inom skola.

Vår vision är att varenda lärare och pedagog ska få verktygen som behövs för att stärka sin yrkesroll, öka kompetensen samt ta del av senaste undervisningsmetoderna. Vi är entreprenörsdrivna och har korta beslutsvägar. 

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med fast och rörlig lön. Vårt kontor ligger nära Huddinge centrum och vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö.

Om detta låter intressant mejla ditt CV samt personliga brev till jobb@lararinstitutet.se. Skriv ”projektledare” som rubrik på mejlet. Vid frågor ang tjänsten kan ni kontakta Mohamed Elmi på 0707-240570.